Начало Видео Ники Холцкен победи Джон Уейн Пар в битката на легендите (ВИДЕО)

Ники Холцкен победи Джон Уейн Пар в битката на легендите (ВИДЕО)

Ники Холцкен победи Джон Уейн Пар в битката на легендите (ВИДЕО)
0

Едно от най-големите имена на европейската кикбокс сцена през последното десетилетие – Ники Холцкен, взе скалпа на още едно голямо име.

37-годишният ветеран нокаутира австралийската муай тай икона Джон Уейн Пар в сблъсък от галавечерта „ONE on TNT 3“. Водещата азиатска верига в бойните посртове изправи двете легенди една срещу друга за пръв път в техните кариери, макар и с няколко години закъснение.

Холцкен и 44-годишният Пар се биха по правилата на муай тай в категория до 80.8 кг, но използваха ММА ръкавици.

П0-младият Холцкен показа по-добрите неща в двубоя, натискайки противника си още от началото. Въпреки че нидерландецът се биеше за първи път с подобни ръкавици на ръцете, ударите му бяха достатъчно точни и силни, за да респектират австралиеца.

Пар бе изпратен в нокдаун още в първия рунд, когато прекрасен спининг хай кик попадна в главата му.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ONE Championship (@onechampionship)

„Стрелецът“ започна малко по-добре втория рунд, но Холцкен показа добра игра в защита и изчака своя момент. Ники пласира ляво кроше в главата на Пар и австралиецът отново се озова на земята.

Въпреки че се изправи на крака, нещата не изглеждаха никак добре за замаяния ветеран и само няколко секунди по-късно всичко приключи след ляво маваши гери в главата на Пар.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ONE Championship (@onechampionship)

Реферът моментално спря двубоя, отсъждайки победа за Холцкен, който вече се намира в серия от две поредни победи под знамето на ONE.