Начало Видео Неспортсменски нокаут беляза муай тай събитие (ВИДЕО)

Неспортсменски нокаут беляза муай тай събитие (ВИДЕО)

Неспортсменски нокаут беляза муай тай събитие (ВИДЕО)
0

Уважението към противника и морала са едни от основните неща, на които се крепят бойните изкуства и спортове.

Понякога обаче жеждата за победа може да вземе връх и крайният резултат не винаги е лицеприятен. На такъв случай станаха свидетели тайалндските фенове, които гледаха муай тай събитието от миналия уикенд „Thai Fight Korat“.

Рачасинг Корат спечели битката си срещу Педро Родригес с доста противоречив нокаут в първия рунд, дошъл след летящо коляно в главата на съперника. И ако в самото изпълнение на атаката няма нищо нередно, то не така стоят с обстоятелствата около победата.

Представителят на домакините Рачасинг Корат пласира десен прав, който сваля Родргес в нокдаун. След като падналият боец се изправя, той тръгва да поднови срещата с докосване на ръцете.

Вместо това обаче, Родригес бива засрещнат с брутално летящо коляно докато ръцете му са свалени и това приключва мача на секундата.

Фенове веднага намериха прилика с противоречивия нокаут на Флойд Мейуедър срещу Върджил Ортис от 2011-та, когато непобеденият шампион по подобен начин завоюва 42-та си победа.

Разбира се, и в двата случая няма нищо нелегално, тъй като срещата си тече, а нокаутираните явно са забравили инструктажа на рефера „Пазете се постоянно“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.