Начало ММА Ирландския дракон влиза в историята на UFC

Ирландския дракон влиза в историята на UFC

Ирландския дракон влиза в историята на UFC
0

Пол Фелдър ще пише история този уикенд на UFC Fight Night 182 в Лас Вегас. „Ирландския дракон“ прие да се бие с Рафаел дос Аньос със само пет дни предизвестие!

Това е прецедент за главна 5-рундова битка в най-популярната верига за ММА.

Бразилецът трябваше да се бие с Ислам Махачев, но дагестанският боец се оттегли от сблъсъка поради контузия.

До момента Фелдър се изявяваше като коментатор.

Веднага започнаха шегите в социалните мрежи как той има само пет дни да свали сакото и ризата, и да си сложи ръкавиците.

Боецът с ирлански корени на няколко пъти намекна, че би се завърнал в октагона. Той е с баланс от 17 победи (10 с нокаут) и 5 загуби в ММА, а в UFC – 9 успеха срещу 5 поражения.

Един от най-знаменитите му мачове остава този с Едсон Барбоса на UFC 242. Тогава двамата сътвориха кърваво зрелище в стойка. Битката остава една от най-равностойните и атрактивните в историята на организацията.

Намериха съперник на дос Аньос

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.