Начало ММА Махачев няма да спори с Рафаел дос Аньос

Махачев няма да спори с Рафаел дос Аньос

Махачев няма да спори с Рафаел дос Аньос
0

Ислам Махачев няма да се бори с Рафаел дос Аньос в главния сблъсък на събитието UFC Fight Night 183, което ще се проведе на 14 ноември в Лас Вегас, Невада. Двубоят се очакваше да бъде много интересен с оглед факта, че дос Аньос е бивш шампион в тази категория, а Махачев е една от новите звезди и вече е под номер 12 в ранглистата. Припомняме, че срещата между тях трябваше да бъдат част от UFC 254, но Дос Аньос отпадна поради положителен тест за коронавирус.

Причината за оттеглянето му е контузия. Това стана ясно от пост на вече оттеглилия се от ММА непобеден шампион – Хабиб Нурмагомедов.

Нараняванията са част от тази игра. За да станеш шампион трябва да преминеш през много такива моменти. Търпение и добро настроение за теб, брат, написа „Орела“ в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Травмы это часть этой игры, чтобы стать чемпионом нужно многое пройти, терпения и хорошего настроения тебе Брат @islam_makhachev – Пророк Мухаммад (да Благословит Его Аллах и Приветствует) сказал: „Знай: то, что миновало, не должно было с тобой случиться, а то, что случилось с тобой, не должно было тебя миновать. И знай, что нет победы без терпения, находки без потери, облегчения без трудностей“. Хадис Ат-Тирмизи.

Публикация, споделена от Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) на

 От UFC работят по намирането на нов съперник за дос Аньос.