Начало ММА Том Аспинал e доволен, че най-сетне Джоунс и Миочич ще се изправят един срещу друг

Том Аспинал e доволен, че най-сетне Джоунс и Миочич ще се изправят един срещу друг

Том Аспинал e доволен, че най-сетне Джоунс и Миочич ще се изправят един срещу друг
0

За радост на Том Аспинал, двубоят между Джон Джоунс и Стипе Миочич най-накрая е официален.


Джоунс (27-1 MMA, 21-1 UFC) защитава титлата си в тежка категория срещу Миочич (20-4 MMA, 14-4 UFC) в главното събитие на UFC 309 на 16 ноември в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.
Временният шампион в тежка категория Аспинал (15-3 MMA, 8-1 UFC) отдавна очакваше обявяването на двубоя, чието презаписване отне една година, и планира да присъства – не само като зрител, но и като резервен боец.


Големият Джон Джоунс, големият Стипе Миочич в мач един срещу друг – най-накрая е официално“, заяви Аспинал в канала си в YouTube. „На 16 ноември, MSG, Ню Йорк, титлата в тежка категория най-сетне е на линия. Най-накрая сме потвърдили за нея и аз, разбира се, ще бъда там, за да гледам как тези двама джентълмени се бият.


„Аз, разбира се, съм казал на UFC, че ако някой се контузи или има някаква друга причина, поради която никой не може да стигне до този бой, (ако) някой от тях се оттегли, аз съм готов да отида. Ако се наложи, ще се бия и с двамата в една и съща вечер, няма проблем. Дайте ми моята неоспорима титла.“


След като защити временната си титла с бърз нокаут на Къртис Блейдс на UFC 304, Аспинал няма търпение за възможността да докаже, че е истинският шампион в тежка категория.