Начало Бокс Антъни Джошуа вярва, че са свършили страхотна работа с Бен Дейвисън

Антъни Джошуа вярва, че са свършили страхотна работа с Бен Дейвисън

Антъни Джошуа вярва, че са свършили страхотна работа с Бен Дейвисън
0

Антъни Джошуа се върна към преоткриването си като боксьор, докато се подготвя за най-големия тест в партньорството си с Бен Дейвисън срещу Даниел Дубоа.

В събота на стадион „Уембли“ Ей Джей се стреми да се възцари като шампион за трети път, след като потенциално приключи най-трудния период в кариерата си.

Именно откакто нае Дейвисън, той преоткри някои от инстинктите и увереността, които някога го направиха водещ световен шампион в тежка категория, и това означава, че той представлява фаворит за победата в съботния двубой.

Това, че увереността на Джошуа преди това беше толкова крехка – отчасти вследствие на последователните му поражения от Олександър Усик – при не толкова убедителните победи над Джърмейн Франклин и Робърт Хелениус, предполага, че очакването, че той трябва да победи водещия си местен съперник и да си върне някогашната титла на IBF, ще му предостави още едно сериозно изпитание за преодоляване.

Напрегнат съм“, каза той пред DAZN. „Напрегнат съм. Битката е зад ъгъла – не забравям, че битката е зад ъгъла. Това обаче е хладнокръвно. Не се бием днес, така че съм охладен, но по отношение на това къде се намирам, има време, когато правех това, което правех, и то пред всички, на живо – променях стила си.

Опитвах се да развия различен стил на боксиране. Той не беше и толкова приятелски за феновете. След това отново се съюзих с Бен Дейвисън, бяхме на една вълна и отново променихме стила, но към по-добро. Не само аз го правя по собствено усмотрение – Бен има добро око за детайлите и го разбира, а и аз го разбирам.