Начало ММА Чаел Сонен не вярва, че Джон Джоунс е близо до пенсиониране

Чаел Сонен не вярва, че Джон Джоунс е близо до пенсиониране

Чаел Сонен не вярва, че Джон Джоунс е близо до пенсиониране
0

След обявяването на битката между шампиона на UFC в тежка категория Джон Джоунс и бившия шампион Стипе Миочич- Джоунс разкри, че битката през ноември вероятно ще бъде последната му. Но въпреки това в ММА има човек, който се съмнява, че Джоунс наистина ще окачи ръкавиците си в края на годината.

Чаел Сонен смята, че феновете трябва да обърнат внимание на точните думи, които Джоунс е използвал в интервюто, като се позовава на това, че той е казал, че „повече от вероятно“ ще се пенсионира.

Гледам това, о, Джон се е хванал за тази идея за пенсиониране“, каза Сонен в канала си в YouTube. „Той не го е имал предвид. Беше напълно неискрено. Това дори не беше негова идея. Някой друг я каза, той я чу и си помисли, че може да е добре за него. И (има) няколко различни причини, поради които момчета, които няма да се пенсионират, казват, че ще се пенсионират.

Сонен продължи: „Една от тях може да е, че е чул някой друг да го казва, помислил е, че може да е добър маркетинг. Той никога не излиза и не прави нищо, за да се опитва да прави маркетинг, и го направи. Другата е просто същата причина, поради която сте правили подобни неща, когато сте били дете. За да може някой друг да каже: „О, не, ей, уау, искаме те, ти си страхотен“.

тагове: