Начало ММА Кормие смята, че Аспинал го очаква ново разочарование, каквото и да стане между Джоунс и Миочич

Кормие смята, че Аспинал го очаква ново разочарование, каквото и да стане между Джоунс и Миочич

Кормие смята, че Аспинал го очаква ново разочарование, каквото и да стане между Джоунс и Миочич
0

Том Аспинал (15:3) може и да бе посочен официално за резерва на срещата между Джон Джоунс (27:1) и Стипе Миочич (20:4) на 17 ноември, но Даниел Кормие (22:3) е на мнение, че британецът ще бъде разочарован при всички възможни сценарии за този мач за титлата в тежка категория на UFC.

Наивен си. Това не означава, че Аспинал има шанс за титлата, а просто ще получи нова възможност за разочарование“, заяви „Ди Си“ в спора си с Чаел Сонен (30:17:1) по време на последния епизод от подкаста им Good Guy/Bad Guy.

Кормие смята, че, ако пак се стигне до контузия на някой от участниците в главното събитие не UFC 309 в Ню Йорк, то тогава отново ще станем свидетели на пропадане изцяло на двубоя.

Ако някой от тях се контузи, другият няма да се бие с Том Аспинал. Сигурно си откачил. Няма шанс. Когато Джон Джоунс се контузи, Сергей Павлович беше резерва. Кой се би тогава? Ако отново имаме контузия, подготви се за Том Аспинал срещу Сирил Ган. Запомни ми думата“, категоричен е бившият световен шампион.

„Боунс“ твърди още от миналата година, че иска да се докаже единствено срещу най-великия в историята на дивизията, а в неговите очи това е именно Миочич. След това дори призна, че ще се пенсионира веднага след този мач, така че наистина шансовете на британеца за сблъсък с Джон изглеждат нищожни, въпреки размяната на реплики в публичното пространство.