Начало ММА Кормие подкрепи Джоунс срещу Миочич
0

Кормие подкрепи Джоунс срещу Миочич

Кормие подкрепи Джоунс срещу Миочич
0

Бившият световен шампион в две категории на UFC Даниел Кормие подкрепи Джон Джоунс и изрази мнение, че той ще победи Стипе Миочич. Двамата може да се срещнат през лятото, като вече се водят преговори в тази посока.

Въпреки че Джоунс доминираше в лека тежка категория неговият някогашен противник ДиСи очаква той да се върне в клетката със значително повишени физически габарити и да доминира над другия му отколешен съперник Миочич.

Честно казано смятам, че двамата ще влязат в октагона в сравнително равни позиции. Бил съм се с всеки от тях и ги познавам. Джоунс има много богат арсенал, но и Стипе не му отстъпва в това отношение. Истината обаче е, че Джоунс, макар да бе в по-долната категория, всъщност е по-голям като размери и това му носи предимство“, споделя Кормие.

Според него, именно физиката на Джон ще бъде решаваща. „За да имаме крайна позиция относно този мач, трябва да видим в каква форма ще бъде Джоунс. Ако той действително е „пораснал“, както сме виждали по снимки, то Миочич ще бъде в сериозна опасност“.