Начало Бокс Тайсън „гъделичка“ Уайт и вдигна скандал на баща си (ВИДЕО)
0

Тайсън „гъделичка“ Уайт и вдигна скандал на баща си (ВИДЕО)

Тайсън „гъделичка“ Уайт и вдигна скандал на баща си (ВИДЕО)
0

Огромно уважение един към друг. Това демонстрираха Тайсън Фюри и Дилиън Уайт на пресконференцията преди битката помежду им, която ще се проведе на 23 април на стадион „Уембли“.

Двамата се изправиха пред медиите, за да кажат последните си думи, преди да се качат на ринга в събота вечер в сблъсък за световната титла на WBC, притежание на „Краля на циганите“. Шоуто изглежда гарантирано, но противно на очакванията за провокации, днес такива нямаше.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

Напротив – Тайсън дори се скара на баща си Джон, който в края на пресконференцията опита да се сдърпа с хора от щаба на Уайт. И когато всички очакваха, че напрежението ще ескалира, шампионът и претендентът усмириха „хората си“, развикаха се и спокойно позираха един до друг. В този момент дори Фюри си позволи да се пошегува с Дилиън, като го „погъделичка“, за да разведри обстановката.

От седем седмици съм на лагер, подготовката мина отлично. Не съм се оплаквал от нищо. Правим всичко, което е в нашите ръце. Дилиън също е направил солидна подготовка, той е добър. Познавам го, той мен също и ще разтърсим вечерта на 23 април. 94 хиляди зрители на стадион „Уембли“ ще останат много доволни. Беше фантастична подготовка“, каза Фюри.

Той се върна и назад във времето. „Преминах през толкова много неща, станах дебел като прасе, алкохолик и наркоман, докато сега отново съм тук. Не съм си и представял, че ще направим такъв мач пред над 90 хиляди зрители. Това ще бъде счупен рекорд за Европа за боксов мач. Най-добре платеното спортно събитие на континента“, каза още Тайсън.

Относно съперника, той заяви: „Дилиън е голям, здрав, има сериозна сила, добри удари. Учи се от грешките си. Натрупа много опит като кикбоксьор и ММА, така че му отдавам огромен респект. Но аз съм в отлична форма, ям правилно, няма никакви извинения, няма контузии. Най-добрата версия на Тайсън Фюри“.

От своя страна претендентът бе кратък и точен в изказа си. Поемах толкова много рискове, за да стигна дотук. Няма никакви глупости от моя страна. Готов съм да разтърсим ринга. Нямам търпение, защото целият ми живот води в тази посока. Говорят че съм се страхувал и съм се крил. Няма такова нещо. Не ме е страх от нищо. От моя екип се готвим толкова дълго време, за да съм във форма. Ако нямаше да дойда за тази мач, щях ли да изкарам два месеца подготовка в Португалия?!“.

Той бе помолен да каже как ще победи Тайсън и дали е готов да е шампион. „Когато мачът започне, ще видите как ще победя. Аз се адаптирам бързо и успявам да сменя стила, когато това е необходимо. Не знам дали съм готов да бъда шампион и да нося отговорност. Няма да кажа че съм, защото това са глупости. Ще разбера когато това се случи. Вложих състояние в себе си, за да стигна дотук и трябва да си избия парите“.