Начало Бокс Фюри обяви коя ще е следващата му жертва
0

Фюри обяви коя ще е следващата му жертва

Фюри обяви коя ще е следващата му жертва
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри ще защитава титлата си срещу Дилиън Уайт. Това стана ясно, след като „Краля на циганите“ публикува съобщение в социалните мрежи. В него британецът сипе люти закани към родения в Ямайка претендент и по този начин затвори вратата за евентуално обединяване на поясите след мач с шампиона на WBA WBO IBF IBO Олександър Усик.

Нямам търпение да ударя Дилиън Уайт право в мутрата. Ще го накарам да бяга и да се крие из ринга така, както никога не го е правил досега. Дилиън Уайт, започвай да тренираш здраво, нещастнико, защото ще бъдеш унищожен, некадърник“, изригна Фюри.

Той използва социалните мрежи също така, за да нападне Антъни Джошуа. Причината е нежеланието на Ей Джей да се откаже от реванша с Усик. Именно това води и до опцията Фюри да брани пояса срещу задължителния претендент на WBC.

Еди Хърн и Антъни Джошуа трябва да са най-ужасните бизнесмени в историята. Днес те загубиха 90 милиона долара. Скапани ко*елдаци! Ненормалници“, обяви „Краля на циганите“.

При това положение тепърва се връщаме обратно към сценария, при който агентите на Фюри и Уайт трябва да се разберат за разпределението на приходите от двубоя. От лагера на шампиона настояват за 80-20 в негова полза, докато претендентът държи на 60-40. Ако няма споразумение до началото на следващата седмица, предстои търг, който да определи развоя на събитията.