Начало Бокс Фюри – Уайт чупи всички рекорди
0

Фюри – Уайт чупи всички рекорди

Фюри – Уайт чупи всички рекорди
0

Сблъсъкът между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт за световната титла на WBC е на път да счупи всички рекорди по приходи. В сряда бяха пуснати билетите за стадион „Уембли“, месец и половина преди датата на битката – 23 април. И само в рамките на 3 часа са разпродадени 85 хиляди талона.

Очаква се нова порция билети, но в доста ограничено количество, да бъде пусната в продажба през следващия месец. На стадиона ще има близо 100 хиляди зрители, което ще превърне сблъсъка в най-посетения боксов мач в историята на Острова.

Според мениджъра на Фюри – Франк Уорън, той може да се окаже и най-доходоносния в света, на фона на цифрите, които се очакват по отношение платеното излъчване. „Опашката на чакащи за билет, във виртуалната стая, достигна 170 хиляди. Това при цени от 61 до 2000 паунда. Сами може да оцените за какъв огромен интерес става въпрос. Това показва колко голямо е влиянието на Тайсън, неговата личност и умения“, заяви Уорън.

Двубоят е с гарантирана печалба за боксьорите в размер на 41 милиона долара. Търгът бе спечелен от агентите на Фюри, които обаче очакват той не просто да им върне инвестицията, но приходите да надхвърлят 300 милиона долара.