Начало ММА Джон Джоунс подкрепи Кормие в тежкия момент

Джон Джоунс подкрепи Кормие в тежкия момент

Джон Джоунс подкрепи Кормие в тежкия момент
0

Джон Джоунс показа, че не всичко е пари и слава.

Шампионът на UFC в полутежка категория подкрепи своя най-голям враг – Даниел Кормие, в тежкия момент. Припомняме, че тези дни ,,DC“ сподели в социалните мрежи, че неговия баща е изгубил битката с рака.

,,Враждата настрана. Съжалявам за твоята загуба Даниел Кормие. Знай, че сега баща ти е в рая и ще има възможност да те гледа от първия ред до края на живота ти. Продължавай да живееш живот, с който той ще се гордее. Днес моите молитви са за теб и твоето семейство “ , написа ,,Боунс“ в профила си в Twitter.

Даниел Кормие преминава през много тежък период. Той започна преди около десетина дни когато ,,DC“ загуби световната титла в тежка категория, след като бе нокаутиран от Стипе Миочич на събитието ,,UFC 241“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".