Начало Бокс Майк Тайсън: Дейна Уайт ще бъде най-доброто нещо, което ще се случи на бокса

Майк Тайсън: Дейна Уайт ще бъде най-доброто нещо, което ще се случи на бокса

Майк Тайсън: Дейна Уайт ще бъде най-доброто нещо, което ще се случи на бокса
0

Майк Тайсън е в бокса от дълго време и е щастлив да види как Дейна Уайт се включва.

Преди двубоя си с Джейк Пол на 15 ноември Тайсън се появи в подкаста „It Is What It Is„, където обсъди редица теми, включително потенциалното навлизане на Уайт в квадратния кръг. Наскоро Уайт изрази подновен интерес към често обсъжданата промоция на Zuffa Boxing и Тайсън смята, че промоционалният стил на изпълнителния директор на UFC ще се пренесе перфектно в това ново начинание.

Това ще бъде най-доброто нещо, което се е случвало на бокса, също като UFC“, каза Тайсън. „Ако си в UFC и ако някой освирква боя, няма да видиш този човек. Следващият му бой ще бъде някъде в Южна Дакота. Само добри битки. Ако нямаш добра битка, никога повече няма да видиш този човек.

Не като в бокса: „Този човек ще се бие отново следващия месец? Не искаме да го виждаме. … ако някоя от битките мирише, няма да се върнеш повече в UFC, никога повече няма да видиш тези момчета.“

Тайсън спомена конкретно Шакур Стивънсън като пример за боксьор-звезда, който продължава да получава хладно отношение от феновете. Наскоро Стивънсън защити титлата си на WBC в лека категория с неособено убедителна победа над Артьом Арутюнян в двубой, който беше критикуван от феновете и медиите заради липсата на действие.