Начало Бокс Майк Тайсън назовава единствения настоящ боксьор в тежка категория, готов да се бие с всеки

Майк Тайсън назовава единствения настоящ боксьор в тежка категория, готов да се бие с всеки

Майк Тайсън назовава единствения настоящ боксьор в тежка категория, готов да се бие с всеки
0

Легендата на бокса в тежка категория, Майк Тайсън, изрази разочарованието си от липсата на скорошни големи битки в дивизията– но посочи един човек, готов да се качи на ринга с всеки.

Подобно на Тайсън, феновете останаха разочаровани от липсата на активност в тежка категория, особено след като предложената мега карта, която щеше да доведе всички в топ 4 да се бият в същата вечер, се срина.

Говорейки пред Mail Online , „Железния“ Майк похвали качеството на сегашните играчи в тежка категория, но ги критикува, че не се изправят един срещу друг.

Сега е различно. Бойците са по-атлетични. Има страхотни бойци в тежка категория, но те просто трябва да се бият помежду си. През повечето време двубоите се провалят в тежка категория. Те просто трябва да се бият помежду си!“

„Вижте Джо Джойс. Той се бие с всеки. Знам, че загуби два пъти, но той се бори с тях. Тези други момчета дори не се бият с никого, за да видят кои са. Те трябва да се бият помежду си два или може би дори три пъти. Просто ш****и битки!“