Начало Бокс Бенавидез-старши смята, че „Канело“ е изгубил силата си

Бенавидез-старши смята, че „Канело“ е изгубил силата си

Бенавидез-старши смята, че „Канело“ е изгубил силата си
0

Саул Алварез може и да постигна нова убедителна победа на ринга срещу Джърмел Чарло, но критиците му не спират да говорят. Този път в опозиция виждаме Хосе Бенавидез-старши, който смята, че мексиканецът е изгубил силата си с оглед факта, че не успя да нокаутира Чарло.

Залагах на „Канело“. Исках да победи Чарло, да демонстрира класа и може би да го нокаутира, за да си възвърне самочувствието и да се съгласи най-накрая да се бие с Давид Бенавидез“, каза бившето величие в спорта пред MillCity Boxing.

Според мен, стоеше добре. Излезе, демонстрира кондиция, но просто смятам, че вече не разполага със силата си. Имаше доста възможности, за да го довърши, но Чарло остана на крака и не беше наранен. Да, свали го веднъж, но без трайни последствия. Изправи се без проблеми и „Канело“ не успя да го довърши“, допълни Бенавидез-старши.

Синът му междувременно е изгряващата звезда на суперсредна категория. Той е междинен шампион на WBC и в актива си има 23 нокаута от 27 победи и нито едно поражение до момента. При това насреща му са излизали хора от ранга на Кейлъб Плант, Дейвид Лемю и Антъни Дирел.