Начало Бокс Де Ла Оя не вижда смисъл за „Канело“ в боя му с Чарло

Де Ла Оя не вижда смисъл за „Канело“ в боя му с Чарло

Де Ла Оя не вижда смисъл за „Канело“ в боя му с Чарло
0

Саул Алварез се очаква съвсем скоро да обяви срещата с Джърмел Чарло през есента, но мнението на Оскар Де Ла Оя е, че подобна среща няма особено много смисъл за мексиканската звезда.

От експертната ми гледна точка да се качиш с две теглови категории заслужава уважение. Свалям шапка на Чарло за това. Разбирам, че ще има страхотен хонорар и очевидно това е била основна тема на разговор, за да вземе решението на „Канело“. Но задачата ще бъде трудна. Скачането с две категории е историческо, ако победи. Ако загуби, ще има перфектното извинение – качих се с две категории. За Чарло ситуацията е уин-уин. Но за „Канело“ има само един изход и това е победа. Не, че ще има чак толкова лош ефект, но просто не виждал двойната полза за него. Настройката е все едно отива за рутинна победа, която да го подготви за Бенавидез или някой по-корав съперник“, каза Де Ла Оя пред Fight Hub TV.

Алварез в момента е считан за най-доходоносния боксьор в света, тъй като постоянно приема предизвикателства и в същото време доминира над съперниците си пред многохилядна публика и постоянно високи нива на PPV.