Начало Бокс Боксовата легенда Франк Бруно бе приет в болница

Боксовата легенда Франк Бруно бе приет в болница

Боксовата легенда Франк Бруно бе приет в болница
0

Един от най-великите британски боксьори от края на миналия век – Франк Бруно, бе настанен за кратко в болница, научихме от Metro, позовавайки се на информация от дъщеря му – Рейчъл.

Бившият шампион при най-тежките е предизвикал съмнения у лекарите, че има мозъчно увреждане и това е наложило настаняването му за щателни прегледи.

След месец Бруно ще навърши 63-годишна възраст. Пикът в кариерата му бе през 80-те и 90-те години на миналия век, когато се добра до колана на WBC след успех над Оливър МакКол. По-късно името му придоби още по-широка популярност около битките с Майк Тайсън. Последната от тях обаче се оказа последна в кариерата на британеца. През пролетта на 1996 г. той бе нокаутиран в 3 рунда от „Железния Майк“ в Лас Вегас. Само две от срещите в цялата му кариера са завършвали със съдийско решение.

Франк Бруно днес сподели снимка в социалните мрежи, за да успокои своите последователи за здравословното си състояние. Той обяви в Instagram, че е добре и дори е присъствал на церемония, за да получи поредното си признание в обществото.