Начало Бокс Лиъм Паро се изправя срещу Ричардсън Хичинс на 7 декември в Пуерто Рико

Лиъм Паро се изправя срещу Ричардсън Хичинс на 7 декември в Пуерто Рико

Лиъм Паро се изправя срещу Ричардсън Хичинс на 7 декември в Пуерто Рико
0

Шампионът в полусредна категория на IBF Лиъм Паро ще се изправи срещу задължителния претендент Ричардсън Хичинс в боксовото събитие Matchroom на 7 декември в Пуерто Рико.

28-годишният австралиец Лиъм Паро спечели титлата през юни тази година, като победи пуерториканеца Сабриел Матиас в Пуерто Рико и ще се завърне в страната за първата си защита на титлата.

„Всички така наречени лидери в полусредната категория са загубени, така че веднага реших да направя задължителна защита срещу Хичинс, за да бъда свободен през 2025 г.“, каза Паро. „Очаквам с нетърпение да покажа още веднъж, че съм най-силният в тази дивизия в красивата страна Пуерто Рико.“

27-годишният американец Ричардсън Хичинс, подобно на Паро, е непобеден на професионалния ринг. Той спечели титлата на IBF през април тази година с противоречиво решение над Густаво Лемос.

Откакто се помня, казвам на всеки, който иска да слуша, че съм най-добрият юноша в полусредна категория“, каза американецът. „Това е моето подразделение. Аз съм най-силният в тази дивизия, след като спечеля пояса, ще го взема обратно в Ню Йорк и всички ще трябва да се справят с мен.“

тагове: