Начало Бокс Теофимо Лопез и Терънс Крауфорд се скараха в социалните мрежи

Теофимо Лопез и Терънс Крауфорд се скараха в социалните мрежи

Теофимо Лопез и Терънс Крауфорд се скараха в социалните мрежи
0

Терънс Крауфорд (41:0) стана обект на много критики около амбицията му за среща със Саул Алварез (62:2:2). Мнозина смятат, че това е един финален опит от него, за да спечели достатъчно пари преди да се откаже от спорта. Теофимо Лопез (21:1) е на същото мнение и това стартира разпален диспут помежду им в социалните мрежи.

„Бъд“ оспори кариерните постижения на 27-годишния си колега, като подчерта, че има само три имена във визитката му, които си струват споменаването.

От своя страна Лопез заяви, че парите са единствената мотивация в момента на Крауфорд, защото предпочита да говори по адрес на останалите, вместо да сложи ръкавиците и да им затвори устата.

37-годишният непобеден боец отвърна, че, ако това е истина, тогава е щял да приеме офертите на Конър МакГрегър, тъй като ирландецът е гаранция за голям хонорар без особено много труд.

Размяната на реплики изглежда странна на този етап, защото двамата са разделени от цели две теглови дивизии и би било трудно да си представим, че има шанс да се срещнат на ринга, макар до миналата година „Бъд“ да бе в полусредна, а едва през тази да се качи в супер полусредна.