Начало Бокс Боксов клуб „Левски“ София представи модерната си нова зала (СНИМКИ)

Боксов клуб „Левски“ София представи модерната си нова зала (СНИМКИ)

Боксов клуб „Левски“ София представи модерната си нова зала (СНИМКИ)
0

Боксов клуб „Левски“ София, известен със своите постижения в изграждането на обещаващи боксьори и шампиони, представи своята напълно реновирана тренировъчна зала на 9 октомври.

Треньорът Владислав Георгиев, сподели: „Залата е уникална, смея да кажа, че няма такава зала в цяла България. Тук има всичко нужно да подобряваме и вдигаме нивото“, каза той. „Това не е просто място за трениране; това е дом, където млади спортисти стават шампиони“, добави Георгиев.

Освен професионален и елитен аматьорски бокс, клубът също има за цел да вдъхновява хора от всички възрасти да се запалят по спорта и да поддържат форма. В момента в боксов клуб „Левски“ София има 52 картотекирани състезатели във всички възрастови групи и категории, включително 15 начинаещи, 10 младежи, 8 юноши, 9 ученици, 4 жени, 6 девойки.

Сред многото успешни възпитаници на клуба са имена като Борислав Велев, Ясен Радев, Кирил Борисов, Благовест Май, Красимир Джуров, Катерина Тончева, Алекса Попова, Мария Конева и Михаела Звездева. Клубът също така се гордее със своята школа, състояща се от 50 деца.

На 21 години съм и тренирам тук от 7 години. Тежко е, защото се лишаваме от много неща, но има смисъл, защото постигаме много високи резултати“, заяви Михаела Звездева по време на събитието. Талантливата спортистка обясни, че често тренира с момчетата и сподели: „В бокса няма мъжко или женско, спортът трябва да е за всеки един и не трябва да се дели на мъже и жени. На 15 години съм и тренирам по пет пъти на седмица. Новата зала е уникална, много ми харесва и вярвам, че в нея ще се разбием от тренировки“, допълни тя.

Снимки: БГНЕС

тагове: