Начало ММА Том Аспинал търси Джон Джоунс под дърво и камък (ВИДЕО)

Том Аспинал търси Джон Джоунс под дърво и камък (ВИДЕО)

Том Аспинал търси Джон Джоунс под дърво и камък (ВИДЕО)
0

Амбициите на Том Аспинал (15:3) за титлата на UFC в тежка категория датират още от миналото лято, а официално британецът е задължителен претендент от миналия ноември насам, когато спечели междинната титла срещу Сергей Павлович (18:3). Оттогава насам той е в постоянна кампания, за да си подсигури мач с Джон Джоунс (27:1), който обаче се възползва от привилегията да държи пояса почти две години без да го защитава. Затова Аспинал реши да подходи комично, като стартира издирване на „Боунс“ с интересно видео в TikTok.

Аспинал използва стари публикации на американеца, на които се наслаждава на дългата си почивка. Той има видео, докато е на спа-почивка, на басейн, на разходка в планината и къде ли още не.

Междувременно 31-годишният междинен шампион официално е резерва на сблъсъка между Джон Джоунс и Стипе Миочич (20:4) на 17 ноември в Ню Йорк.

@tomaspinallofficial Where are you Jon 👀🦆 Is it time for retirement? 🤔 #ufc #foryoupage #viralvideo #tomaspinall #jonjones #funnyvideos ♬ original sound – Tom Aspinall