Начало Киокушин Александра Иванова: Европейската титла отива на почетно място във витрината ми (ВИДЕО)

Александра Иванова: Европейската титла отива на почетно място във витрината ми (ВИДЕО)

Александра Иванова: Европейската титла отива на почетно място във витрината ми (ВИДЕО)
0

Александра Иванова спечели европейската титла при момичетата на ниво 16-17 години до 60 кг. по време на турнира на „стария континент“ в Ереван, Армения. Днес тя се завърна в България със златния медал и шампионската купа, а екипът на Boec.bg я посрещна на летище „София“, за да чуе първия ѝ коментар след триумфа.

Виктор Колев: Изпращам една „златна“ година (ВИДЕО)

Трудът, който е положен, е огромен. Хората, които са ми помогнали за тази титла, също са много – моите треньори и съотборниците в клуба. Конкуренцията беше голяма, но срещите си ги взех по категоричен начин и мога да твърдя, че титлата е заслужена. Този трофей отива на почетно място, защото е едно от най-добрите постижения, които съм постигала досега“, каза Иванова.

Младата българка отчете силната конкуренция в дивизията си, тъй като насреща си имаше някои от традиционно силните представителки на Азербайджан и Иран. Въпреки това тя е убедена, че е преминала успешно и по категоричен начин през тях, за да не остави никакво съмнение, че именно тя заслужава да прибере у дома най-ценното отличие.