Начало Бокс Сериал разкрива живота на Франк Бруно

Сериал разкрива живота на Франк Бруно

Сериал разкрива живота на Франк Бруно
0

Биографичен сериал за живота на легендарния боксьор Франк Бруно ще бъде заснет през настоящата година, съобщиха от monitor.bg. Лентата ще включва всички подробности за миналото му, като ще бъде проследена както кариерата на спортиста, така и животът му извън ринга.

Франк се пенсионира преди 20 години, но продължава да е сред най-обичаните атлети в Щатите. Историята на живота му никога не е била разказвана нито в книга, нито по телевизията и ще бъде хит сред неговите фенове“, разкри негов приятел.

Очаква се сериалът да разкрие живота на Бруно от най-ранни детски години, в които той често е бил жертва на расистки нападки от връстниците му, а най-голям акцент ще падне върху спечелването на световната титла по бокс през 1995 г.

Балансът на Франк Бруно на професионалния ринг е 40 победи (38 с нокаут) и 5 загуби (от Джеймс Смит, Тим Уидърспуун, Ленъкс Люис и два пъти от Майк Тайсън).

Очаква се сериалът да се завърти следващата година по една от платформите за разпространение на филми.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".