Начало Бокс Кроули: Осъзнах какво ме очаква едва след самоубийството на баща ми

Кроули: Осъзнах какво ме очаква едва след самоубийството на баща ми

Кроули: Осъзнах какво ме очаква едва след самоубийството на баща ми
0

Коди Кроули ще се качи на ринга този уикенд за пръв път, откакто баща му се самоуби през миналото лято, а това му дава възможност да признае, че има своите тежки психически проблеми, чието разрешаване не търпи отлагане.

Той имаше много вътрешни демони. Мисля, че това бе и причината да нямаме приятелка връзка или такава между баща и син, докато растях, защото той нямаше представа как да изразява емоциите си. Миналото лято това му костваше всичко и реши да се обеси. Тогава разбрах, че, ако не се отворя, не комуникирам и не бъда честен със себе си и чувствата си, рано или късно ще тръгна по същия път“, каза 30-годишният канадец пред Boxing Scene.

Джим Кроули сложи край на живота си на 7 юни 2022 г., след като едва наскоро бе навършил 53-годишна възраст.

Синът му междувременно ще се бие в Лас Вегас днес срещу Абел Рамос навръх 30-тия си рожден ден. Той признава, че с този мач е готов да обърне нова страница в живота си и ще се фокусира върху спечелването на световната титла в полусредна категория.

Кроули в момента е с актив от 21 победи и нито едно поражение. В последните си два мача той преодоля Джесесито Лопез и Кудратильо Абдукахоров, за да бъде поставен под №6 в ранкинга на Boxrec.