Начало Бокс МакГрегър иска да види Гейджи в боевете с голи ръце

МакГрегър иска да види Гейджи в боевете с голи ръце

МакГрегър иска да види Гейджи в боевете с голи ръце
0

Джъстин Гейджи (25:5) си изгради имиджа на един от най-атрактивните бойци в смесените бойни изкуства през последните години, записвайки редица рекорди за спечелени бонуси от UFC, макар никога да не е стигал до един от големите трофеи в дивизиите. Той дори си заслужи уважението на Конър МакГрегър, който на свой ред го покани да участва в боевете с голи ръце на BKFC.

Да вземем за пример Джъстин Гейджи, който е ветеран в UFC, бивш BMF шампион и бивш междинен шампион. Нека го вкараме в боевете с голи ръце, защото това е наистина вълнуващо. А, ако го вкараме в друга MMA организация – вълнението спада, защото е много тясно свързан с UFC, за което се радвам. Това е музика за ушите ми, защото и аз съм част от организацията. Това осмисля състезанието“, коментира „Прословутия“ пред The Mac Life.

Преди около месец ирландецът стана съсобсвеник в BKFC, което вдигна още повече рейтинга на организацията и на практика гарантира привличането на все повече звезди от MMA. Някои от най-големите имена в момента там са бивши величия от UFC, вдъхвайки нов живот на кариерите си. Подобна съдба би сполетяла и Гейджи, ако реши да поеме по този път един ден.