Начало Бокс Микаела Майер нападна Наташа Джонас за измами с екипировката ѝ (СНИМКИ)

Микаела Майер нападна Наташа Джонас за измами с екипировката ѝ (СНИМКИ)

Микаела Майер нападна Наташа Джонас за измами с екипировката ѝ (СНИМКИ)
0

Микаела Майер (19:1) и Наташа Джонас (14:2:1) ще дадат началото на боксовия сезон при дамите на 20 януари, когато се изправят една срещу друга в Ливърпул за IBF титлата в полусредна категория. Двете междувременно се захапаха в социалните мрежи, като първият удар нанесе американката.

Хайде да започнем с пазаруването на подобаващ пояс, Наташа Джонас! За предпочитане е такъв, който да не покрива цялото ти тяло“, написа Майер в своя X-акаунт, като добави и снимки, на които се вижда, че опонентката ѝ е препасана особено високо над кръста.

Джонас на свой ред ѝ отговори, че трябва да обърне оплакването към своите-собствени спонсори от Everlast, защото именно те произвеждат и нейните бандажи.

Темата с височината на поясите се превърна във водеща през есента, когато Даниел Дубоа едва не нокаутира Олександър Усик в Полша. Британецът тогава вкара нисък удар в слабините на украинеца и го повали на земята, но съдията на ринга направи забележка на британеца и даде близо 5 минути време на шампиона, за да се възстанови. В последствие Усик спечели срещата с нокаут.