Начало Бокс Седем българи на ринга в Сараево днес

Седем българи на ринга в Сараево днес

Седем българи на ринга в Сараево днес
0

Седем българи ще се качат на ринга на Европейското първенство в Сараево днес. Под наставленията на Стойка Кръстева, Детелин Далаклиев и Пейчо Багдатов те ще преследват нови победи на шампионата за юноши и девойки в столицата на Босна и Херцеговина. Четирима от националите ни са предвидени в следобедната сесия, която започва от 15:00 часа.

В третия мач на ринг А, около 15:20 часа Георги Станков (48 кг) ще се изправи срещу Васили Бузаижи (Молдова). В 13-ия двубой от списъка Джан Ахмедов (57 кг) ще боксира с Филип Кларич (Хърватия).

В петия мач на ринг Б Антонио Дамянов (50 кг) среща Кевин Фейер (Словакия), а 12-ия двубой Владимир Давидов (60 кг) ще премери сили с представителя на домакините Тарик Хурич.Във вечерната програма, която започва от 18:30 часа, ни очакват още три мача с българско участие.

Във втората среща на ринг А Георги Гълъбов (52 кг) ще боксира с Емилис Мураускас (Литва). В петия двубой на ринг Б Янко Илиев (54 кг) среща Дор Павловски (Израел), а родната програма ще закрие Максим Кирилов (66 кг), който ще играе в 12-ия мач срещу Ридуан Гаши (Албания).

Може да проследите двубоите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=tKIae2Tsyj0

https://www.youtube.com/watch?v=g209mcuTAAU

тагове: