Начало Кикбокс и муай тай Емоция, зрелище и нокаути на MAX FIGHT 37 (СНИМКИ)

Емоция, зрелище и нокаути на MAX FIGHT 37 (СНИМКИ)

Емоция, зрелище и нокаути на MAX FIGHT 37 (СНИМКИ)
0

При невиждан интерес от близо 2 хиляди души в бургаската спортна зала Младост, късно снощи се проведе заключителната за годината 37-ма по ред гала вечер на „Максфайт”.

Зрителите видяха общо осем мача в различни бойни стилове, демонстрации по у„кудо и карате киокушин, атрактивните танци на балет „Кабарет” и премиерата на новата песен на група „East Coast Cash Crew”. Уменията на опитния телевизионен водещ Николай Георгиев, допринесоха за професионалното представяне на състезателите, както и за доброто настроение на всички гости на събитието.

Още в първи рунд драматична победа с ключ на ръката над шампиона по кемпо на Румъния Каталин Алексути записа любимецът на публиката Атанас Джамбазов.

В категория до 70 кг. в стил ММА победа със съдийско решение записа Владислав Генов над опитния бургазлия Георги Стоянов – Станчев. Нетрадиционното в типичния за двама граплери мач бе, че този път не Станчев търсеше развой на земя, а съперникът му Влади Генов.

С неочакван финал приключи сблъсъкът категория до 90 кг. по правилата на фул контакт между реалити звездата от ВИП Брадър Деян Топалски и бургазлията Михаил Динев.

Двамата стартираха изключително агресивно заради стари сметки от предходно състезание, а отворена аркада още в първите минути на първи рунд на Деян Топалски наложи лекарска забрана и прекратяване на срещата.

Съдиите обявиха срещата за равна. Мачът между двамата обаче ще се преиграе в следващ турнир на голямата българска верига MAXFIGHT.

Единственият мач по правилата на професионалния бокс за вечерта приключи с много аплодисменти за бургаския „Питбул” Филип Филипов, който още в първи рунд победи с нокаут ръстовия и по-опитен арменец Крикор Малхасян. Победата бе втора на професионалния ринг за младия бургазлия, който вдигна на крака публиката в зала Младост.

В категория до 65кг по правилата на К1 зрелищен три-рундов мач реализираха Любен Стефанов и Пламен Росенов. Победител със съдийско решение бе Любо Стефанов, който излезе на ринга съпроводен от рапърите.

Победи в ММА с технически нокаути записаха 84-килограмовия столичанин Радослав Карашев над своя румънски опонент Алекс Янточ, както и 65-килограмовия несебърлия Йоан Стоянов, който победи Туан Нгуен.

В стил К1 и победа с нокаут записа двукратния световен шампион по муай тай Стоян Kопривленски.

Среща 1 –  кат. До 65кг – Йоан Стоянов – Туан Нгуен  – победа с ТКО

Среща 2 –  кат. До 75кг – Стоян Копривленски – Радослав Вартанянов – победа с нокаут

Среща 3 –  кат. До 84кг – Радослав Карашев – Алекс Янточ – победа с ТКО

Среща 4 –  кат. До 65кг – Любен Стефанов – Пламен Росенов – съдийско решение

Среща 5 –  кат. До 90 кг 719гр – Филип Филипов – Крикор Малхасян –

Среща 6 –  кат. До 90 кг – Деян Топалски – Михаил Динев – равен

Среща 7 –  кат. До 70 кг – Георги Стоянов „Станчев” – Владислав Геновсъдийско решение

Среща 8 –  кат. тежка  – Атанас Джамбазов – Каталин Алексути – ключ на ръката

Галерия от всички мачове можете да видите във фейсбук страницата на Boec.bg – ТУК