Начало ММА Алдана ще стори същото с Нунеш, както Грасо с Шевченко, според треньора ѝ

Алдана ще стори същото с Нунеш, както Грасо с Шевченко, според треньора ѝ

Алдана ще стори същото с Нунеш, както Грасо с Шевченко, според треньора ѝ
0

Остават по-малко от две седмици до големия сблъсък при жените в UFC, където Ирен Алдана ще предизвика Аманда Нунеш за титлата ѝ в категория „петел“. Изходът се очаква да бъде същият, както в битката между Алекса Грасо и Валентина Шевченко, според наставника на мексиканката.

Аманда е труден съперник за всеки в дивизията. Ние знаем, че е най-добрата, но смятаме, че нашият отбор е свикнал с подобни противници, както стана при Алекса срещу Валентина. Всички смятаха Валентина за непобедима, но ние отидохме там и свършихме работата“, каза Диего Лопес пред Trocação Franca.

Алдана влезе в серия от 2 поредни победи след поражението си от Холи Холм през 2020 г., но времето ѝ в надпреварата изтича, ако иска да се добере до златото.

Припомняме, че Алекса Грасо шокира MMA света с успеха си над Валентина Шевченко преди няколко месеца, за да свали дългогодишната шампионка от върха.

Двете дами ще се бия в главното събитие на UFC 289 на 10 юни във Ванкувър, когато галата ще направи своето завръщане в Канада.