Начало ММА Илия Топурия разкри как ще протече потенциалната му битката с Шон О’Мали

Илия Топурия разкри как ще протече потенциалната му битката с Шон О’Мали

Илия Топурия разкри как ще протече потенциалната му битката с Шон О’Мали
0

След като надделя над Марлон Вера на UFC 299, шампионът в полусредна категория О’Мали (18-1 MMA, 10-1 UFC) се обърна към шампиона в категория „перо“ Топурия, който го отряза. Вместо това Топурия се застъпи за своя приятел Мераб Двалишвили.

Както искам.“ Топурия заяви пред La Sueur как би победил О’Мали. „Ако трябва да бъда честен, както си искам – мога да направя с него каквото си поискам. Мога просто да играя с него. Като например, как искате да го довърша?

Въпреки това, ако Топурия (15-0 MMA, 7-0 UFC) трябваше да се бие с О’Мали, „Ел Матадор“ си предрича лесна вечер.

„Това е като същия въпрос, който задавам на всички момчета, срещу които се изправям: Просто ми кажи как искаш да те довърша. Аз мога да го направя. Той е световен шампион и аз го уважавам. Но той няма нищо общо с мен.“

Засега Топурия се е съсредоточил върху първата си защита на титлата срещу бившия шампион Макс Холоуей (26-7 MMA, 22-7 UFC), който нокаутира Джъстин Гейджи, за да спечели титлата на BMF на UFC 300. Първоначално Топурия направи уговорката, че титлата на Холоуей в BMF трябва да е на линия, но изглежда вече не настоява за това.