Начало ММА Къртис Блейдс не вярва Джон Джоунс да иска битка срещу него

Къртис Блейдс не вярва Джон Джоунс да иска битка срещу него

Къртис Блейдс не вярва Джон Джоунс да иска битка срещу него
0

Къртис Блейдс не се надява, че Джон Джоунс ще обедини шампионската титла в тежка категория с победителя от двубоя между него и Том Аспинал на UFC 304.

След като Джоунс (27-1 MMA, 21-1 UFC) се възстанови от контузия и се спря на защитата на титлата срещу Стипе Миочич (20-4 MMA, 14-4 UFC) на 9 ноември в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, UFC резервира реванш с нетърпеливия временен шампион Аспинал (14-3 MMA, 7-1 UFC) срещу Блейдс (18-4 MMA, 13-4 UFC) на 27 юли в „Кооп Лайв“ в Манчестър, Англия.

При идеални обстоятелства победителят от мача между Джоунс и Миочич щеше да се изправи срещу победителя от мача между Аспинал и Блейдис. Остава да видим какво би направил Миочич при изненадваща победа, но повечето очаквания са Джоунс да спечели и евентуално да се пенсионира.

„Ако спечеля или ако Аспинал спечели, не мисля, че Джон ще се бие с някого извън Стипе“, каза Блейдис пред MMA Junkie в петък. „След Стипе той си отива в залеза. Мисля, че обича да подхвърля различни сценарии, като например: „Ами ако се бия с Алекс Перейра? Ами ако се бия с Аспинал? Какво ще стане, ако се бия с Блейдс? Той иска хората да говорят за него, което разбирам. Колкото повече се говори за теб, толкова повече се увеличават последователите ти и това помага на спонсорите ти. Разбирам го. Той е опитен в това. Той е в интернет, откакто аз имам Facebook и Instagram, винаги е присъствал. Той знае какво прави. Но искрено ли вярвам, че ще рискува наследството си срещу човек като мен? Не. Защото ако ме победи, какво ще направи това за неговото наследство?