Начало ММА Куинтън Джаксън: Джон Джоунс е най-мръсният боец в UFC (ВИДЕО)

Куинтън Джаксън: Джон Джоунс е най-мръсният боец в UFC (ВИДЕО)

Куинтън Джаксън: Джон Джоунс е най-мръсният боец в UFC (ВИДЕО)
0

Куинтън Джаксън не се изказа особено ласкаво за Джон Джоунс, определяйки го за „най-мръсния боец в UFC“ в разговор за подкаста Chris Van Vliet.

Джон Джоунс е велик боец, но също е и най-мръсният. Дори да беше тук с нас, пак щях да кажа същото. Ако тръгнеш срещу него, той ще ти бръкне в окото или ще те ритне в коляното. Според мен, ритниците в коленете трябва да бъдат забранени. Моите колене още са разбити от него. Получих хиперекстензия след негов ритник“, каза „Рампейдж“.

Той е на мнение, че тези мръсни номера могат да прекратяват кариери.

Джаксън припомни и една от запазените марки на Джоунс – лакътят със завъртане. При това движение често той намира тила на опонентите си, което официално дори е забранено, защото представлява прекалено голям риск за здравето.

На Джон Джоунс му предстои бой за титлата в тежка категория на UFC срещу Сирил Ган на 4 март в Лас Вегас. Той ще се завърне след 3-годишна пауза, след като подписа договор за 8 битки.

@chris.vanvliet Quinton “Rampage” Jackson says Jon Jones is the dirtiest fighter in UFC #mma #jonjones #ufc ♬ original sound – Chris Van Vliet