Начало ММА Майкъл Чандлър се надява Александър Волкановски да си вземе по-дълъг отпуск

Майкъл Чандлър се надява Александър Волкановски да си вземе по-дълъг отпуск

Майкъл Чандлър се надява Александър Волкановски да си вземе по-дълъг отпуск
0

35-годишният Волкановски вече е 1-3 в последните си четири двубоя, след като започна кариерата си в UFC с легендарно постижение от 12-0, което го накара да спечели титлата в категория „перо“ и да я защити пет пъти.

Човече, никога не искам да подсилвам разказа за някой, който може би е взел лошо решение, но това може би ще се случи, нали?“ Чандлър заяви в предаването The MMA Hour. „Искам да кажа, че Волк, приема битката с Махачев с кратъко предизвестие, а след това се бие – колко? – три месеца и половина, четири месеца след това, което означава, че се връщаш в тренировъчен лагер, отново правиш спаринги, отново получаваш удари в главата, само месец и половина, два месеца по-късно. Това не е правилната рецепта, така да се каже. Почти точно обратното на това, което съм правил. И затова можете да погледнете на това и да кажете: „Човече, Волк можеше да има различен резултат онази нощ, ако не се беше върнал веднага в тренировъчния лагер“.

27-годишният Топурия, от друга страна, изглежда има всички качества на суперзвезда. Харизматичният шампион е с перфектен резултат 15-0 в кариерата си в ММА (7-0 в UFC) и вече се превърна в изключителна фигура в родната си Испания. След победата си Топурия се обади да се бие с Конър Макгрегър на блокбъстър шоу на стадиона в родината си.