Начало ММА Опитът на Волков си каза думата и той се наложи над Павлович с убедително решение

Опитът на Волков си каза думата и той се наложи над Павлович с убедително решение

Опитът на Волков си каза думата и той се наложи над Павлович с убедително решение
0

Александър Волков (38:10) нанесе втора поредна загуба на Сергей Павлович (18:3) при най-тежките в UFC, благодарение на богатия си опит и перфектен тактически план, за да преодолее своя бивш спаринг партньор.

202-сантиметровият гигант през цялото време контролираше дистанцията по перфектен начин със своите дълги крайници. Единичните му удари в главата на неговия сънародник почти винаги намираха целта, а периодичните ритници в трупа забавиха движението на Сергей, за да не може да влиза в обичайните си интензивни операции.

Волков напълно заслужено бе обявен за победител от съдиите, но преди това той остана изненадан от поведението на Павлович, защото отиде да го поздрави за битката, а получи в отговор блъскане. Изглежда нервите на бившия претендент №1 в дивизията не издържаха тук и сякаш нокаутът от Том Аспинал (14:3) през ноември е размътил главата му и го е приземил много тежко на земята след серията от удивителни успехи преди това.

Александър Волков си пожела мач с Джон Джоунс (27:1), за да се опита да спечели титлата при най-тежките. Идната седмица със сигурност ще видим „Драго“ да се изкачва с минимум две позиции нагоре в ранкинга, за да измести именно Павлович на №3, а защо не и Сирил Ган, който е поставен под №2 в дивизията.