Начало ММА Пимблет призна, че битката му с Грийн е дошла в неподходящ момент

Пимблет призна, че битката му с Грийн е дошла в неподходящ момент

Пимблет призна, че битката му с Грийн е дошла в неподходящ момент
0

Звездата на UFC Пади Пимблет е готов за един от най-трудните си бойни лагер в кариерата си, след като посрещна на бял свят първите си деца.

През последните седмици приятелите и съотборниците му шеговито го преименуваха на „Таткото“, след като съпругата му Лора роди близнаците Бетси и Марго миналия месец. От сега до 27 юли Пимблет ще работи извънредно, тъй като се справя със стреса от това да бъде нов баща, докато се подготвя за двубоя си срещу Боби Грийн на UFC 304 в Манчестър.

По времето, когато се бия, бебетата ще са само на 14 седмици и половина, това е най-досадното нещо в случая. Хората казват: Трябва да отидеш и да останеш някъде другаде, за да спиш през нощ, но аз не искам да пропускам как децата ми да растат.“ – каза той пред  TheMacLife.

Пимблет признава, че борбата му с Грийн е дошла в неподходящ момент, но похвали съпругата си, че се е грижила за новородените им деца.

Не искам да отида и да остана някъде другаде, искам да бъда с тях всеки ден и всяка нощ. Ще бъде трудно, казах го на няколко души, това ще бъде най-лошият боен лагер в живота ми, ще бъде много трудно.“

тагове: