Начало ММА Проблеми за Макгрегър! Млада майка обяви, че той е баща на детето ѝ
0

Проблеми за Макгрегър! Млада майка обяви, че той е баща на детето ѝ

Проблеми за Макгрегър! Млада майка обяви, че той е баща на детето ѝ
0

Самотна майка настоява звездата на ММА Конър Макгрегър да се подложи на тест за ДНК, за да се докаже, че той е баща на дъщеря й. 26-годишната Тери Мъри твърди, че през януари 2018 година е родила малката Клоди само 9 месеца, след като е преспала заедно с ирландската звезда на смесените боеве.

Младата майка твърди, че е правила секс с Макгрегър през април 2017 година в хотел в Ливърпул, а това е станало само четири седмици преди приятелката на Конър Дий Девлин да роди Конър Макгрегър-младши.

В своя защита боецът отрича да е баща на Клоди и твърди, че Тери Мъри е преспала с негов приятел. Майката отговаря, че не иска за себе си пари от Макгрегър, чието богатство се оценява на 75 милиона паунда.

„Искам само да докажа, че Конър е бащата на Клоди. Казах му, че ако си направи ДНК тест, повече никога няма да го потърся“, разказва Тери пред „Дейли Мирър“ и допълва, че е готова да отиде на съд.

Според нейните думи двамата са правили секс в хотел „Хилтън“ в Ливърпул и Макгрегър е знаел, че тя не взима контрацептиви. След това той дори я е поканил на парти на друго място, но тя се е прибрала у дома си.

Два дни по-късно двамата отново са правили секс в хотела. Когато разбрала за бременността си, Тери Мъри написала съобщение на боеца в социалните мрежи, но той отказал да контактува с нея.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.