Начало ММА Роуз Намаюнас е сигурна коя е следващата ѝ опонентка
0

Роуз Намаюнас е сигурна коя е следващата ѝ опонентка

Роуз Намаюнас е сигурна коя е следващата ѝ опонентка
0

Шампионката в категория сламка е категорична, че двубой само с един определен опонент би имал смисъл за нея.

Намаюнас заяви, че най-логичният избор за следващ неин опонент е Джесика Андраде. Роуз определи бразилката за най-активния боец в категория сламка в момента и сподели, че би се радвала да се изправи срещу нея в Октагона, ако Андраде е готова да я изчака. Шампионката се възстановява от контузия, но сподели пред MMAfighting.com, че вече тренира и планува да се завърне през пролетта на следващата година.

„В момента съм се захванала със силово-кондиционни тренировки. Не поемам удари в главата, просто тренирам, за да стана по-добър спортист. След празниците можем да говорим за двубой. Казвала съм го и преди, обичам да се бия през пролетта. Тогава ми върви.“, коментира Роуз Намаюнас.

Последния двубой на Роуз Намаюнас беше през април месец тази година срещу Йоана Йеджерчик. Двубоят беше реванш за полякинята, но опитът и да надделее над „Thug Rose“ беше неуспешен за втори път. Йоана смени категорията, а Джесика Андраде набира все по-голяма скорост и в действителност изглежда най-логичния вариант за следващ претендент за титлата в категория сламка. Бразилката е с три поредни победи срещу състезателки от топ 5 на категорията.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".