Начало ММА Топурия вижда исторически потенциал в евентуална битка с МакГрегър

Топурия вижда исторически потенциал в евентуална битка с МакГрегър

Топурия вижда исторически потенциал в евентуална битка с МакГрегър
0

Илия Топурия (15:0) се е прицелил в това да се превърне в новото лице на смесените бойни изкуства, след като се качи на върха в категория „перо“, нокаутирайки Александър Волкановски (26:4) в Анахайм през февруари. Оттогава насам той многократно заявява намерението си за двубой с Конър МакГрегър, защото гледа на себе си, като на прекия му наследник в спорта. Сега той потвърди отново намеренията си в интервю за Sportskeeda.

Надявам се, че ще мога да победя Макс Холоуей за колана му, а след това ще мога да се бия с Конър МакГрегър. Ако той спечели предстоящия си мач, това ще е срещата, която ще искам. Тя ще бъде най-голямата в историята на смесените бойни изкуства. Ще има най-много продадени билети, най-много продадени PPV, ще бъде най-много във всичко“, категоричен е испанецът.

Рекордът за PPV до момента се държи от срещата на „Прословутия“ с Хабиб Нурмагомедов, когато бяха продадени 2,4 млн. абонамента. UFC 243 пък държи рекорда за най-голяма публика, когато организаторите продадоха 57 127 билета за галата, включваща Робърт Уитакър и Израел Адесаня на „Marvel Stadium“ в Мелбърн.