Начало ММА Усман намекна, че се завръща в полусредна категория след боя между Едуардс и Белал

Усман намекна, че се завръща в полусредна категория след боя между Едуардс и Белал

Усман намекна, че се завръща в полусредна категория след боя между Едуардс и Белал
0

Камару Усман (20:4) направи неуспешен опит да се качи в средна категория през октомври, когато загуби с решение срещата си с Хамзат Чимаев (13:0) в Абу Даби, но въпреки това мнозина смятаха, че ще се опита да покори дивизията след дългото царуване в полусредна и злощастната двойна загуба от Леон Едуардс (22:3). Той обаче намекна, че планира да се върне в обичайното си тегло, за да се опита да стане двукратен шампион на 70,5 кг.

Развълнуван съм! Време беше, време беше. Сега вече имаме някакво раздвижване в полусредна категория и изглежда, че може да се съживи отново. И нали знаете, кралят може да се завърне“, коментира „Нигерийския кошмар“ в своя подкаст.

Между май 2013 г. и ноември 2021 г. Камару Усман записа серия от 19 поредни победи, а от март 2019 г. се подвизаваше и с шампионския пояс, за да се превърне в един от най-дълго царувалите шампиони в историята на UFC. Сега обаче там има едно по-младо поколение изгряващи звезди, които искат да установят своята династия, като Шавкат Рахмонов, Джак Дела Мадалена и Иън Мачадо Гари, защото рано или късно времето застига всички ни.

Леон Едуардс и Белал Мухамад ще оглавят UFC 304 в Манчестър на 28 юли.