Начало Таекуондо Европейски вицешампион по таекуондо събира средства за лечение на брат си

Европейски вицешампион по таекуондо събира средства за лечение на брат си

Европейски вицешампион по таекуондо събира средства за лечение на брат си
0

Сребърният медалист от Европейско първенство по олимпийско таекуондо Йордан Колев се нуждае от помощ. В социалните мрежи националът сподели за тежка болест, която е застигнала брат му.

„Диагнозата на брат ми е рак на раменната става с разсейки и в белия дроб. Каквито и да са прогнозите на лекарите – вярата е онова оръжие, което мача и най-лошата прогноза. Вярата е толкова силно нещо, че  много пъти е доказвала на лекари, че е по-силна от всичко. Над 250 000 лева ще са необходими за лечението на брат ми. Избрали сме клиника в Германия, но все уреждаме подробностите. Обръщам се с призив към всички – нека, който може да ни помогне финансово, който не може, нека го направи морално, нека сподели постовете ни от социалните мрежи, за да могат да стигнат до повече хора. 

Изключително благодарен съм на моите съотборници от таекуондото за подкрепата. Благодарен съм на световния шампион по борба Кирил Милов, на бронзовата медалистка от олимпийските игри в Токио Евелина Николова, който също ме подкрепиха. Надявам се, че и още хора ще се включат и ще ни подкрепят, защото вашата вяра е нашата сила“ , сподели за БНР Йордан Колев.