Начало Без категория Албена Ситнилска бе дисквалифицирана от „Игри на волята“

Албена Ситнилска бе дисквалифицирана от „Игри на волята“

Албена Ситнилска бе дисквалифицирана от „Игри на волята“
0

Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на волята” като първия служебно изгонен участник. Научихме от novini.bg.

Световната и европейска шампионка по кикбокс и таекуондо наруши правилата на екстремното риалити, скривайки телефон в багажа си. Амазонката напусна “Игри на волята” незабавно след териториалната битка, която беше спечелена от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се отправя племето на Амазонките.

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се играч на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините неправомерно са изнасяли храна от Резиденцията. Нарушението им ще се превърне в причина още утре да се проведе специална елиминационна битка, за която всяко племе ще трябва да излъчи по един представител. Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините – топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите – футболния съдия Крум Апостолов.

Дисквалифицираната участничка е и първият гост в “След Игрите” – официалния подкаст на „Игри на волята”. В него Албена Ситнилска разкрива подробности как е внесла телефона и отговоря на въпроса дали би се подложила на детектор на лъжата.