Начало Бокс Фюри потвърди битката с Усик и добави: Великият Цигански крал е на върха на света! 

Фюри потвърди битката с Усик и добави: Великият Цигански крал е на върха на света! 

Фюри потвърди битката с Усик и добави: Великият Цигански крал е на върха на света! 
0

Джон Фюри, бащата на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, потвърди новината, че веднага след двубоя с ММА звездата Франсис Нгану, синът му ще се изправи срещу Олександър Усик в битка за абсолютния световен шампион в тежка категория.

Фюри-старши потвърди, че на 28 октомври в Рияд (Саудитска Арабия) Усик (21-0, 14 КО) ще гледа битката между Фюри (33-0-1, 24 КО) и Нгану. „Да, той ще бъде там. Както казах, той искаше шанса си – ще го получи, въпреки че Даниел Дубоа трябваше да бъде новият световен шампион. Усик не представлява никаква заплаха за Тайсън. За какво е тогава тази битка? Саудитските инвеститори го искат. И който плаща, поръчва музиката„.

Това е просто бизнес„, продължава Джон. „Както казах преди, Тайсън без усилие ще унищожи Нгану и Усик от ринга за една нощ. Но това е ш**ан бизнес за него. Това е той – великият Цигански крал. Той е на върха на света. И вие, по дяволите, всички ще бъдете разочаровани отново. Защото ще бие всички. И Нгану ще се прецака, и Усик ще се прецака (доволен от себе си, Джон Фюри се смее). Така че отново ще има много разочарования„.