Начало Без категория Люис: Щях да се напуша при Джо Роган, ако не трябваше да се бия с Кормие

Люис: Щях да се напуша при Джо Роган, ако не трябваше да се бия с Кормие

Люис: Щях да се напуша при Джо Роган, ако не трябваше да се бия с Кормие
0

Хуморът на претендентa за титлата в тежка категория не спира да забавлява феновете на ММА по целия свят. Дерек Люис обяви, че ако не е трябвало да се готви за шампионски двубой, най-вероятно е щял да пуши трева с Джо Роган и да си бърбори с него в подкаста му.

Вероятно по това време щях да съм в Лос Анджелис при Джо Роган. Щях да бъдa гост на неговия подкаст и щях да съм мега напушен, но битката с Кормие промени всичко. Ще се опитам да спечеля титлата, но и да не го направя, няма да е проблем. Аз не съм ММА боец, дори и да търсите това в мен. Не уважавам спорта, както другите го уважават. Аз съм просто биткаджия.“ , коментира „Черния звяр“.

Люис добави пред MMAjunkie.com, че за него не са важни техниките в битката и показването на уважение пред и след двубой. За претендентът е важно само едно – да се бие.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".