Начало ММА Хавиер Мендес отписа реванш между Хабиб и Конър

Хавиер Мендес отписа реванш между Хабиб и Конър

Хавиер Мендес отписа реванш между Хабиб и Конър
0

Основателят на Американската кикбоксова академия (AKA) – Хавиер Мендес изказа своето мнение относно загубата на Конър Макгрегър от Дъстнн Порие през изминалия уикенд.

„Всеизвестния“ бе нокаутиран във втория рунд, а според наставника на Хабиб Нурмагомедов ирландецът е регресирал в последните години.

Embed from Getty Images

„Когато видях ритниците на Дъстин, моментално забелязах, че стойката на Конър не е наред“, заяви специалистът, който изведе Хабиб до титлата при леките в UFC.

„В такава стойка не можеш да блокираш лоу-кикове, особено когато попадат в прасеца. Още тогава знаех, че това е сериозен проблем за Конър. След това той намери Порие с няколко добри удара, но Дъстин не помръдна.

„Чудесен план от страна на Дъстин и отбора му и лоша преценка и подготовка от страна на Макгрегър.

„Конър сам каза, че когато не си активен, нещата стават по-зле. Хабиб ще го премаже, ако се срещнат отново. Но това няма да се случи, защото Хабиб е много по-добър боец.

„Той постоянно еволюира. В момента е по-добър от 2018-та. Не видях подобно нещо при Конър. При него нещата вървят в обратна посока. Друг мач, който трябва да забравим е Хабиб срещу Тони Фъргюсън. Хабиб е доволен от това, което остави зад себе си и няма какво да доказва“, допълни бившият кикбоксьор.