Начало Други Миро потренира с другия българин в кеча (СНИМКИ)

Миро потренира с другия българин в кеча (СНИМКИ)

Миро потренира с другия българин в кеча (СНИМКИ)
0

Мирослав Барняшев, известен в света на кеча като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, посети академията на бившата звезда на Световната федерация по кеч – Гангрел.

Именно там се подготвя другият българин, който е част от развлекателния спорт – Методи Гетов. Той е на 22 години, и също както Миро, е от пловдивския край. Гетов се представя под псевдонима „The Bulgarian Punisher“ – Мето, като вече има изяви в шоута на федерацията на Гангрел.

Барняшев, беше поканен за гост-треньор като направи и тренировка именно с Гетов.

Искам да изкажа голямата си благодарност към Миро (Мирослав Барняшев), че се отби в Gangrel’s Wrestling Asylum и сподели знанията си! Това е класа, написа Гангрел в профила си в Instagram, добавяйки и снимки от събитието.

Барняшев не за първи път се връща към началния си период в кеча. Често той гостува в академията на своя учител – Рикиши – KnokX Pro Entertainment. Именно там, пловдивчанинът помага за усъвършенстването на уменията на млади кечисти.

Другият  Методи Гетов, който е 22-годишен и също от пловдивския край българин се представя под псевдонима „The Bulgarian Punisher – Meto“ като вече има няколко изяви в шоута на

 българските кечисти Методи Гетов и Мирослав Барняшев.

 

Любопитно е да се отбележи, че в свободното си време Миро често помага в тренировките на нови кечисти в калифорнийската кеч школа на бившата WWE звезда Рикиши (

), така че тренирането на нови кадри въобще не му е чуждо.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.