Начало Други Миро записа нов успех в AEW (СНИМКИ+ВИДЕО)

Миро записа нов успех в AEW (СНИМКИ+ВИДЕО)

Миро записа нов успех в AEW (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Българската кеч звезда Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, продължава да няма загуба, откакто е част от втората най-известна кеч верига в света в момента – All Elite Wrestling.

На събитието AEW Dark Episode 72, нашенецът надделя над мексиканеца Фуего дел Сол след сблъсък, продължил само 2 минути и 41 секунди. Галата се проведе в Джаксънвил, Флорида като родният кечист стигна до успеха, прилагайки любимата си хватка за предаване – „The Accolade“.

Интересното беше, че този път той направи любимата си хватка по п-различен начин. Феновете, които следят представянето на родната звезда в кеча, знаят, че това не е първият път, в който той си позволява да завърши двубоя с по-различна версия на оригиналната – „The Accolade“.

Това беше втори успех за Миро през новата 2021 година и общо четвърти, в индивидуална среща, откакто той е част от All Elite Wrestling. Пловдивчанинът има и още 2 успеха при двойките. Там Миро си партнира с Кип Сейбиън.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предлоцение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.