Начало Други Грамадата се присъедини към Миро в AEW (ВИДЕО)

Грамадата се присъедини към Миро в AEW (ВИДЕО)

Грамадата се присъедини към Миро в AEW (ВИДЕО)
0

All Elite Wrestling – AEW направиха страхотен трансферен удар. Най-бързо развиващата се кеч компания в света подписа с Пол Рандал Уайт – Младши, известен като „Грамадата“ („The Big Show“) от World Wrestling Entertainment – WWE.

49-годишният кечист е един от най-известните личности в развлекателния спорт.

„Грамадата“ е висок 213 сантиметра и тежи 204 кг. Неговата кариера стартира в World Championship Wrestling и New Japan Pro Wrestling през далечната 1995 година.

Няколко години по-късно – през 1999 година той подписва договор с най-влиятелната кеч компания в света – тази на Винс Макмеън – World Wrestling Federation (Световната федерация по кеч).

От тогава насам Пол Уайт се превръща в легенда в развлекателния спорт. Той има общо 2540 срещи (повече от 2200 в WWE), от които 1423 победи, 101 равенства и 1016 загуби, като остава в WWE цели 22 години.

Два пъти е ставал световен шампион в WWE; веднъж е бил интерконтинентален шампион; три пъти шампион на двойки в WWE. Грамадата има общо 21 титли в кеча.

Това е поредна голяма звезда, която става част от All Elite Wrestling. Припомняме, че миналата година компанията подписа с родната звезда в развлекателния спорт – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE  и вече като „Миро“.

От скоро и „Гарвана“ (друга звезда от WWE) също стана част от AEW.

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.