Начало Други Андраде също стана част от AEW (ВИДЕО)

Андраде също стана част от AEW (ВИДЕО)

Андраде също стана част от AEW (ВИДЕО)
0

Пореден кечист от Световната федерация по кеч (WWE) подписа договор с конкуретната – All Elite Wrestling – AEW. Това е Андраде.

Мексиканецът беше част от федерацията на Винс Макмеън цели 5 години (между 2016 и 2020).

За това време 31-годишният кечист спечели титлата на NXT WWE, а между декември 2019 и края на май 2020 година държеше американската титла (за период от 151 дни).

Андраде има общо 1617 срещи на професионално кеч ниво. От тях той е спечелил 871, в 11 е завършил наравно, а 735 е загубил.

Това е поредна звезда, която става част от All Elite Wrestling. Припомняме, че миналата година компанията подписа с родната звезда в развлекателния спорт – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE  и вече като „Миро“. Нашенецът вече е и носител на пояса TNT.

От скоро и Марк Хенри, Грамадата и Стинг (друга звезда от WWE) също станаха част от AEW.

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.