Начало Други Бивш шампион на WWE подписа и дебютира в AEW (ВИДЕО)

Бивш шампион на WWE подписа и дебютира в AEW (ВИДЕО)

Бивш шампион на WWE подписа и дебютира в AEW (ВИДЕО)
0

Кечистът Том Брюдген, известен като „Алистър Блек“ от Световната федерация по кеч (WWE), стана поредният кечист, който премина в конкурентната – All Elite Wrestling (AEW). 36-годишният нидерландец ще се изявява под псвевдонима „Малакай Блек“.

Блек е бивш шампион на федерацията на Винс Макмеън в третия им ростер – NXT WWE. Той беше част от най-известната кеч компания между 2016 и 2020 година. На 7 април 2018 година Блек спечели титлата на NXT, като тя беше негово притежание в период на 102 дни.

Алистър Блек е изиграл 886 срещи като е спечелил 579 от тях, в 19 е завършил равен, а 288 е загубил.

Това е поредна звезда, която става част от All Elite Wrestling. Припомняме, че миналата година компанията подписа с родната звезда в развлекателния спорт – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE  и вече като „Миро“. Нашенецът вече е и носител на пояса TNT.

От скоро и Марк Хенри, Грамадата, Стинг (друга звезда от WWE) и Андраде също станаха част от AEW.

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч. Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак „Лигльото“, Люк Харпър, Дийн Амброуз, Карма, Мат Харди и други.

Малакай Блек дори вече дебютира за новата си компания, разбивайки друга бивша звезда на WWE – Коди Роудс.